Het praatcafé

Een echtscheiding zet je leven op zijn kop, maar dat hoeft geen strijd op leven en dood te zijn. Als de strijdbijl is begraven, is het leven zoveel rustiger en kunnen de kinderen eindelijk herademen.Voor ouders, partners, kinderen en geïnteresseerden organiseren wij een praatcafé.

Waarom deze avond? 

Wij zijn er van overtuigd met de juiste professionele hulp, het uiteen gaan minder pijnlijk en destructief verloopt.

 

- Anne-Lize is pedagoog -psychotherapeut en zet zich in op het gebied van verbindende communicatie en voor herstel van relaties tussen partners, ouders en kinderen.
- Anne-Lore is advocaat & bemiddelaar in familie zaken. Zij zorgt er voor dat ouders hun rechten en plichten kennen en tot duidelijke afspraken komen voor hun kinderen. Zij zorgt ervoor dat iedereen zich gehoord voelt.

Wat mag je verwachten van de avond? 

- Anne-Lize legt uit waarom het zo belangrijk is om met mekaar te praten en niet te snel definitieve beslissingen te nemen. Zij benadrukt het relativeren van meningsverschillen.
- Anne-Lore legt uit welke zaken eerst dienen geregeld te worden bij een scheiding en welke knopen omtrent de kinderen best vastgelegd moeten worden.

Je bent welkom op woensdag 22 juni 2022 in de kazerne van Tongeren van 19.30 tot 21.00 uur.
Adres: Blaarstraat 99, 3700 Tongeren.

GRATIS TOEGANG


VERPLICHTE AANMELDING: via info@cocoun.be.

Heel graag tot dan!
Anne-Lize & Anne-Lore

Ben je op zoek naar een luisterend oor en wil je graag weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op.