Ben jij ook iemand met doorzettingsvermogen en aanzienlijk veel knowhow, een zelfstandige, een ondernemer of een gedreven professional? Een persoon die borrelt van slimme ideeën en diverse capaciteiten? Maar heb ook jij, soms toch dat klein duwtje in de juiste richting nodig om nog succesvoller te zijn. Een beetje meer lef om nog briljanter te zijn? Breek uit jezelf en unlock your potential om nog meer te groeien. Beheers je gedachten en focus recht op je doel! 

Breek uit jezelf als ondernemer of professional

Tijdens deze actieve opleidingsdag in de Duitse stad Bad Neuenahr leren we je meester te worden over je gedachten en controle te krijgen over je mindset. Aan de hand van de wetenschappelijk onderbouwde ‘Inquiry Based Stress Reduction’-methode (IBSR) krijg je in 4 stappen snel emotioneel inzicht waardoor stress en angst aanzienlijk verminderen en het geloof in jezelf groeit. Vervolgens nemen we je mee op sleeptouw in de wereld van het kleiduifschieten. We laten je kennis maken met het wapen, de kleiduif, veiligheidsregels én leren je om de beste schiethouding aan te nemen. Daarna zetten we de theorie om in de praktijk, ondervind dat de IBSR-theorie echt werkt! Schakel je gedachten uit, focus op je doel en boek succes! 

 Wat mag je verwachten?

- Leer je angsten controleren
- Weg met negatieve gedachten
- Neem doordacht beslissingen
- Win aan zelfvertrouwen
- Geniet van meer energie
- Neem zelf de leiding

Wie kan er deelnemen?

Het deelnemersprofiel is divers. Van directeur, verpleegkundige, HR-manager, DTP-er, dierenarts tot vertegenwoordiger. Je opleidingsniveau is niet relevant. Wat wel relevant is dat je wil afrekenen met negatieve gedachten en weer controle wil krijgen over je eigen mindset! Kom tijdens deze interessante dag in contact met verschillende professionals. 

Schrijf je hier in!

 

Wie zijn wij?

Anne-Lize Stassen

Als psychotherapeut begeleid ik in mijn praktijk ‘Cocoun’ jongeren en volwassenen rond mentaal welzijn en verbindende communicatie. Hiervoor baseer ik mij op de cognitieve gedragstherapie waarbij ik me specialiseerde in diverse methodes zoals EMDR, ACT en IBSR. 

Als zelfstandige partner werk ik sinds 2006 bij de Europese school van Mol. Daarnaast kunnen bedrijven, verenigingen of organisaties ook bij mij terecht voor lezingen, teambuildings en workshops.

Het is mijn stelligste overtuiging dat iedereen een enorm leerpotentieel heeft en dus ook kan leren om zich sterk te voelen en te positioneren. Ik weet uit ervaring dat het betrekken van de omgeving of het systeem waar iemand leeft of werkt, de beste resultaten oplevert voor mijn cliënten.

Hendrik Bruninx

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door wapens. Wat begon als hobby groeide uit tot een mooie zaak, wapenhandel ‘Targetshooter’, waarbij kleiduifschieten mijn echte passie is.

In Suhl, Duitsland volgde ik een stage en in België doorliep ik een traject van BLOSO tot Trainer Kleiduifschieten. Het legde me geen windeieren en ik werd 5 keer Belgisch kampioen kleiduifschieten in verschillende categorieën en disciplines.

In het dagelijks leven geef ik les in het avondonderwijs, technische vakken. Ik genoot de opleiding ‘Vormingsattest voor het ambt van directeur Centrum voor Volwassenenonderwijs’. De combinatie opgedane praktische kennis, onderwijs en kleiduifschieten ontpopte zich tot het ontwikkelen van technieken in het kleiduifschieten en manieren om andere inzichten te verwerven.

Planning en prijs 

8h30              Verzorgd ontbijt in het golfhotel ‘Köhlerhof’
9h00              Opleiding volgens de IBSR-methode verzorgd door Anne-Lize Stassen
12h00            3 gangen lunch (Keuze vlees, vis of vegetarisch)
13h30            Aankomst Schietstand Wurfscheibenclub IJSSC Bad Neuenahr
14h00            Initiatie kleiduifschieten, opgedane IBSR-theorie omzetten in de praktijk
16h30            Receptie

Prijs totaal pakket: 499€ excl. BTW. 

Inschrijven kan via dit formulier

Reviews

Ben je op zoek naar een luisterend oor en wil je graag weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op.