Samen naar oplossingen zoeken en sterker worden

CoCoun is al jarenlang nauw verbonden
met de Europese School van Mol.

We zetten onze expertise graag in voor vzw Trampolien.

Ik heet je van harte welkom in mijn praktijk.

CoCoun, een veilige cocon waarin we samen …

leerproblemen

… je leerproblemen aanpakken

Samen gaan we na wat het leerprobleem voor je kind of tiener betekent. Wat kunnen we doen opdat je kind weer steviger in zijn schoenen staat, en school weer leuk wordt?
 
 

welzijn

… je mentale welzijn versterken

Waarom voel je wat je voelt? En waarom doe je wat je doet? We ontmaskeren de patronen in je gevoelens en je gedrag. Dat inzicht is een prima basis om je zelfvertrouwen en welbevinden te versterken.
 

communicatie

… je communicatie ondersteunen

Wanneer je helder kunt communiceren, ontstaat er een (h)echte verbinding met anderen. Hoe praat je over een probleem met anderen? Hoe kun je delen wat er in je omgaat? Ik reik je graag de juiste handvaten aan.

referentie
Testimonial Cognitieve gedragstherapie

"Als arts en reumatoloog meen ik dat psychotherapie zeker nuttig kan zijn bij mensen met chronische pijnsyndromen zoals fibromyalgie. Gezien mevr. Anne-Lize Stassen een speciale interesse heeft voor CGT (cognitieve gedragstherapie) verwijs ik graag mijn patiënten naar haar zo ze hiervoor open staan."

Dr Jan Lenaerts

CoCoun is er graag voor:

kinderen

Kinderen en jongeren

Loopt het op school niet zoals je zou willen? Vind je het moeilijk om je draai te vinden in het leven van alledag? Bij CoCoun gaan we samen op zoek naar antwoorden. In alle vertrouwen, bij CoCoun kun je zijn wie je bent.

ouders

Ouders

Hoe kun je je kind ondersteunen bij de leer- of emotionele problemen die het ervaart? En hoe kun je zelf overeind blijven in de woelige tijden die je gezin doormaakt? Bij CoCoun vind je een luisterend oor én waardevolle antwoorden.

volwassenen

Volwassenen

Volwassenen begeleiden bij het zoeken van richting in hun leven, begeleiding bij emotionele moeilijke momenten, begeleiding bij het faciliteren van communicatie, volwassenen begeleiden bij het verwerken van een moeilijke jeugd.

Anne-Lize Stassen

Ik ben Anne-Lize Stassen, zaakvoerster van CoCoun. Als ervaren pedagoog, therapeut en cognitief gedragstherapeut in opleiding begeleid ik kinderen en hun ouders om gelukkiger, evenwichtiger en zelfzekerder in het leven te staan. Ook volwassenen die in hun jeugd problemen hebben ervaren die ze tot op vandaag meedragen, help ik weer op weg. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van leerproblemen, het aanpakken van emotionele uitdagingen, en het ondersteunen van je communicatie. Daarbij bekijk ik een uitdaging nooit als een alleenstaande situatie, maar plaats ik deze altijd binnen een grotere context.

Wil je meer weten over mijn aanpak en wat deze voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op.

img

Wat Cocoun kon betekenen voor anderen:

De testimonials worden anoniem weergegeven omdat we ontzettend veel belang hechten aan de privacy van onze cliënten.

Wil je graag meer weten?

Wil je graag meer weten over mijn aanpak? Ervaar jij of je kind een probleem dat je graag zou bespreken?
Je kunt contact met me opnemen via het contactformulier of het nummer 0473 77 87 93.