Over Anne-Lize

Op jonge leeftijd werd ik geconfronteerd met de moeilijkheden die het leven met zich meebrengt, maar ook met de veerkracht die mensen in zich hebben om het leven te trotseren. Dit motiveerde me van jongs af aan om te werken met mensen. Als leerkracht leerde ik ontzettend veel over het doen en laten van jongeren en volwassenen,  dat stimuleerde me om me te gaan verdiepen in de psyche van de mens.

Op mijn 36ste besloot ik een opleiding psychologie te volgen en sindsdien ben ik me blijven specialiseren. Toch bleef ik daarnaast werken in het onderwijs. Ik was 9 jaar pedagogisch adviseur in de Europese school in Mol. Toen ik daarna als zelfstandige psychotherapeut begon, werden zij mijn eerste klant. Ondertussen ben ik er nog steeds aan de slag als zelfstandig school counselor. Omdat ik door de vele jaren als leerkracht natuurlijk ervaring heb opgebouwd met het doorgeven van kennis, besloot ik om over mijn vakgebied als psychotherapeut lezingen te geven. 

In mijn ervaring kan je mensen écht verder helpen als je hen naast een psychologische analyse, ook tools geeft om zelf mee aan de slag te gaan. Ook ben ik ervan overtuigd dat het betrekken van de nabije omgeving essentieel is in de vooruitgang. Ik draag betrokkenheid met mijn cliënten hoog in het vaandel.

Wil je meer weten over mijn aanpak en wat deze voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op.

 

 

Ben je op zoek naar een luisterend oor en wil je graag weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op.