Over Anne-Lize

Ik ben Anne-Lize Stassen en mijn passie is het bevorderen van veerkracht en mentaal welzijn bij individuen, groepen en organisaties. Mijn reis begon als leraar, maar ik besefte al snel de noodzaak om mensen te helpen bij het versterken van hun mentale veerkracht.

Met een achtergrond in psychologie en specialisatie in cognitieve gedragstherapie begeleid ik mensen om beter om te gaan met hun gedachten en emotionele kracht op te bouwen. Mijn aanpak omvat tevens systemische counseling, omdat ik ervan overtuigd ben dat onze persoonlijke groei nauw verbonden is met onze omgeving.

Mijn ervaring als schoolcounselor bij de Europese school Mol heeft mijn inzicht versterkt in het ondersteunen van studenten en leraren. Nu ben ik medeoprichter van 'Mind Republic', waar we groepen begeleiden naar een verbeterd mentaal welzijn door collectieve groei te omarmen.

Ik spreek regelmatig voor diverse doelgroepen, zoals een publiek van 350 tandartsen over mentaal welzijn in hun veeleisende vak. Ook organiseer ik workshops en teambuildings voor bedrijven en ben ik een spreker op congressen, zoals het Belgisch Congres voor Health Professionals in Reumatology.

Mijn privépraktijk in Tongeren is de plek waar ik wekelijks cliënten ontvang die werken aan hun mentale welzijn. Samen zetten we stappen naar veerkracht en bloei.

Ben je op zoek naar een luisterend oor en wil je graag weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op.