Lezingen

Ontdek onze mogelijkheden voor het boeken van inspirerende lezingen, geschikt voor zowel specifieke doelgroepen als een breed publiek. Met een diverse ervaring, variërend van presentaties voor tandartsen, leerkrachten tot serviceclubs, bieden wij lezingen aan die afgestemd zijn op de behoeften van uw groep, vereniging of organisatie. Onze lezingen gaan verder dan louter informatief zijn. We beginnen met essentiële inhoudelijke informatie, maar richten ons al snel op het aanreiken van praktische tools die deelnemers direct kunnen toepassen in hun eigen leefomgeving. We creëren een interactieve ruimte waar vragen, discussie en uitwisseling centraal staan.

Onze onderwerpen omvatten een breed scala aan thema's, zoals:

  • 'Verbondenheid in opgroeien en relaties'

  • 'Omgaan met Rouw'

  • 'ADHD: Inzichten en Praktische Strategieën'

  • 'Hoogbegaafdheid en de Uitdagingen'

  • 'Emotionele Kwetsbaarheid: Kracht in Kwetsbaarheid'

  • 'Sociale Angst: Begrijpen en Overwinnen'

De inhoud van de lezingen wordt altijd vooraf zorgvuldig besproken en aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften. Als u interesse heeft in het boeken van een lezing, neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande link. We kijken ernaar uit om een waardevolle bijdrage te leveren aan uw groep

Wilt u een lezing aanvragen? Neem dan hier  contact op. 

Tandarts 

Als tandarts krijg je veel verschillende patiënten in je stoel. Hoe ga je daarmee om. Er zijn mensen met angst, ongemak over de behandeling, Achterliggende stoornissen. In de lezing werd er uitleg gegeven over die stoornissen die patiënten kunnen meedragen. Maar vooral ook hoe ermee om te gaan. Hoe reageer je? Wat zeg je tegen deze patiënten, en wat doe je best niet. Ook de tips om zelf niet te kwetsbaar te worden waren bruikbaar. Het was een lezing van een dame die kennis heeft over haar vak en die met liefde de lezing heeft gegeven.

Anne-Lize Stassen

Tijdens mijn recente presentatie op de Algemene Vergadering van 'Belgische Gezondheidsprofessionals in Reumatologie' ben ik dieper ingegaan op persoonlijk welzijn en empowerment.

Ben je op zoek naar een luisterend oor en wil je graag weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op.