Lezingen

 

Het is mogelijk om een lezing te boeken, zowel voor een specifieke doelgroep, als voor een breed publiek. In het verleden waren dit bijvoorbeeld lezingen bij tandartsen, leerkrachten of service clubs. Hierbij kan er over verschillende onderwerpen gesproken worden, afhankelijk van de behoefte van de groep, de vereniging of de organisatie. Tijdens een lezing doorlopen we eerst kort belangrijke inhoudelijke informatie, maar als snel gaan we over naar het doorgeven van tools die de deelnemer zelf kan toepassen in zijn eigen omgeving. Ook is er voldoende ruimte voorzien voor interactie. 

Lezingen worden altijd vooraf goed besproken met de aanvrager. Hieronder inspiratie voor verschillende onderwerpen. 

 

  • 'verband opgroeien en verdere relaties'

  • 'Rouwen' 

  • 'ADHD' 

  • 'Hoogbegaafdheid'

  • 'Emotionele kwetsbaarheid' 

  • 'social anxiety' 

     

Wilt u een lezing aanvragen? Neem dan hier  contact op. 

Anne-Lize gaf een lezing voor tandartsen over “Hoe omgaan met een emotioneel kwetsbare patiënt.” Tandartsen worden vaak geconfronteerd met deze patiënten, maar hebben meestal te weinig tijd om hier extra aandacht aan te geven.

Dankzij deze lezing hebben we tips en tricks meegekregen die ons een helder inzicht geven om de behandeling, zowel voor de patiënt als voor de tandarts zelf, minder emotioneel belastend te maken.

Tijdens de lezing stelde Anne-Lize zich zelf heel kwetsbaar op en met haar warme stem wist ze de aula stil te krijgen.

Als tandarts krijg je veel verschillende patiënten in je stoel. Hoe ga je daarmee om. Er zijn mensen met angst, ongemak over de behandeling, Achterliggende stoornissen. In de lezing werd er uitleg gegeven over die stoornissen die patiënten kunnen meedragen. Maar vooral ook hoe ermee om te gaan. Hoe reageer je? Wat zeg je tegen deze patiënten, en wat doe je best niet. Ook de tips om zelf niet te kwetsbaar te worden waren bruikbaar. Het was een lezing van een dame die kennis heeft over haar vak en die met liefde de lezing heeft gegeven.

Ben je op zoek naar een luisterend oor en wil je graag weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op.