Teambuilding & Workshops

We bieden op maat gemaakte teambuilding en workshops aangepast aan uw organisatie of bedrijf. Interactie staat centraal tijdens onze workshops. We moedigen deelnemers aan om actief deel te nemen, ideeën uit te wisselen en samen oplossingen te bedenken voor de uitdagingen waar ze mee worden geconfronteerd. Voor teambuilding en workshops stemmen we altijd vooraf nauwkeurig af met de aanvrager om de specifieke doelen en verwachtingen te begrijpen. Hier zijn enkele onderwerpen die we kunnen aanbieden.

  •  Workshop voor leerlingen: verbinding en begrip 
  • Verhelderende communicatie: collega's verbinden door begrip
  • Verhelderende communicatie en positieve mindset: bouwen aan een sterke werksfeer
  • Workshops voor ADHD, faalangst, hoogbegaafdheid en meer: begrip en groei  

     

Wilt u een workshop of teambuilding aanvragen? Neem dan hier  contact op. 
Pedagogische studiedag over welzijn en veerkracht in het onderwijs op Campus Van Eyck, Go! Maaseik

Samen hebben we diep gedoken in de uitdagingen rond mentaal welzijn van leerkrachten en de oorzaken ervan.

De workshops; 

- Rebecca Dewalque, bedrijfsleider,  deelde haar kennis over zelfbewustzijn en leiderschap, waardoor we nieuwe perspectieven kregen op ons eigen potentieel.

- Annick Conjaerts, een ervaren leidinggevende en teamcoach, leidde een workshop over energiegevers en -vreters, evenals effectieve planningstechnieken om balans te vinden.

- In mijn eigen workshop heb ik handvaten gedeeld om aan zelfonderzoek te doen. Samen hebben we gekeken naar manieren om gedachten die stress en lijden veroorzaken te onderzoeken, en een nieuwe interpretatie van de realiteit te ervaren.

 

Werknemer Linked in  

Anne-Lize was bij onze kantoren van LinkedIn te gast in Amsterdam. Ze gaf er een lezing over zelfbeeld en de invloed hiervan op je persoonlijke en professionele relatie. Samen oefenden we de Inquiry Based Stress Reduction en reflecteerde we over attachement.

Anne-Lize Stassen

Mijn workshops helpen leerlingen om in een veilige omgeving open gesprekken te voeren over uitdagingen als conflicten, faalangst en stress. Ik stimuleer peer-to-peer leren en werk aan communicatie, samenwerking en empathie. Naast begrip bied ik tools aan waarmee ze constructief met problemen kunnen omgaan, zelfs na de workshop. Op zoek naar een interactieve sessie die begrip en verbinding tussen leerlingen bevordert? Neem contact op en samen versterken we hun sociale vaardigheden en empathie voor een betere voorbereiding op uitdagingen.

Ben je op zoek naar een luisterend oor en wil je graag weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op.